29 Mart 2010 Pazartesi

Benefit Depuffing Action Eye Gel




Benefit'in ürünleri oldum olası çok çekici gelmiştir bana..
Verdiği vaatleri yerine getirmese de kullanmaya devam ederim çoğu ürününü. (bkz: eye con)
Fakat makyaj malzemelerini çok sevmeme rağmen cilt bakım ürünlerinden resmen nefret ediyorum.
Bunlara inanıp satın almaya devam ettiğim için de kendimden daha çok nefret ediyorum.

Benefit Depuffing Action Eye Gel, beni müthiş hayalkırıklığına uğratmış bir göz kremi.

Ürün tanıtımı;
Serinleme etkisini anında hissedeceğiniz, benzersiz formülüyle daha genç görünen gözlere kavuşacağınız, serinletici etkisine inanılan uyarıcı bitkiler ve papatya&ahududu özleri içeren bir göz kremi. Şişliklere meydan okuyan, sabahları kullanmanız gereken bir ürün.

Doğrusu, tutkal gibi, gözlerinizi geren ama bunu yaparken çizgilerinizi birbirine yapıştıran ve sürdükten sonra 1 saat geçmesine rağmen makyaj yapmanızı olanaksız kılan bir gözaltı kremi. Şişlikleri geçirmesi falan tamamen hikaye. En azından bende durum böyle.

Fiyatı $28. Ben birkaç dolar eksiğine Strawberrynet'den almıştım.
Tavsiye etmiyorum.

Tabiki bu yazı dahil bu blogda yer alan bütün ürün yorumları tamamen kişiseldir. Bana iyi gelen/gelmeyen bir ürünün sizde de aynı etkiyi göstereceği kesin değildir.

1 yorum:

casey23 dedi ki...

selam dee, ben de dermalogica'nın göz kremi ile ilgili yazını okurken bu posta ışınlandım.. ben de benefit'i severim ama dediğin gibi henüz çok da büyük bi hayrını görmedim çok pahalı olmasına rağmen ciltte makyaj sonrası beni mutlu etmiyor.. yine de gidip alırım kısmına katılmıyorum bi daha da almam benefit :) göz kremi mevzusuna gelirsek ben de ilk göz kremimi bu sene aldım, kararımı bu kremden yana kullandım ve çok mutsuz kaldım hiçbi özelliğini görmedim ne şişlik indirme ne başka bişey belki yapsa yapsa en fazla nemlendiriyordur ama önerebileceğin daha iyi bir krem varsa söylersen çok sevinirim!! (özellikle şişlikler ve morluklar için kapatıcı özelliksiz; çok şey istiyorum biliyorum :))